عسل طبیعی سلامت آفرین

عسل طبیعی سلامت آفرین

معرفی و فروش انواع عسل و داروهای گیاهی
عسل طبیعی سلامت آفرین

عسل طبیعی سلامت آفرین

معرفی و فروش انواع عسل و داروهای گیاهی

پاکسازی پوست با عسل

اول از همه دقت کنید که عسل انتخابی شما خام باشد، یعنی حرارت ندیده باشد. همچنین دقت کنید که این روش برای پاکسازی آرایش نیست... نصف قاشق چایخوری عسل را روی نوک انگشتتان بریزید و با مالش آن را گرم کنید؛چند قطره آب روی آن بریزید و به نرمی روی پوستتان ماساژ دهید. اگر وقت کافی دارید، 10 دقیقه صبر کنید و سپس صورتتان را بشویید. برای نتیجه ی بهتر از یک تونر هم استفاده کنید. تونر پیشنهادی ما، مخلوط 2 ق چایخوری سرکه سیب و نصف فنجان آب است.

با عسل شکرک زده چه کار کنیم؟

 

در مطالب قبل گفتیم که #عسل_طبیعی دیر یا زود #شکرک می زند. خب! این طبیعی است! اما با #عسل شکرک زده چه باید کرد؟

جواب بستگی به این دارد که شما می خواهید عسل شکرک زده را زود مصرف کنید یا برای مدتی طولانی. گفتیم #آنزیم #دیاستاز از عوامل اصلی شکرک زدن عسل است. دیاستاز آنزیمی مفید برای بدن است. اگر میخواهید عسل را زود مصرف کنید و دیاستاز هم برای شما مهم است، کافی است عسل را به همراه ظرف حاوی آن، در معرض حرارت 40 الی 50 درجه  و برای مدت 1 ساعت قرار دهید. در این حالت، عسل به حالت مایع بر میگردد ولی دیاستازش از میان نمی رود و پس از قرار گرفتن در شرایط مناسب، مجدداً شکرک می زند.

اما اگر می خواهید عسلتان دیگر هیچگاه شکرک نزد، آن را در معرض حرارت 60 الی 65 درجه برای مدت 45 دقیقه الی 90 دقیقه قرار دهید. اینگونه، تمامی دیاستاز عسل از بین می رود و دیگر شکرک نمی زند. 

#asaltopir


با عسل شکرک زده چه کار کنیم؟

 

در مطالب قبل گفتیم که #عسل_طبیعی دیر یا زود #شکرک می زند. خب! این طبیعی است! اما با #عسل شکرک زده چه باید کرد؟

جواب بستگی به این دارد که شما می خواهید عسل شکرک زده را زود مصرف کنید یا برای مدتی طولانی. گفتیم #آنزیم #دیاستاز از عوامل اصلی شکرک زدن عسل است. دیاستاز آنزیمی مفید برای بدن است. اگر میخواهید عسل را زود مصرف کنید و دیاستاز هم برای شما مهم است، کافی است عسل را به همراه ظرف حاوی آن، در معرض حرارت 40 الی 50 درجه  و برای مدت 1 ساعت قرار دهید. در این حالت، عسل به حالت مایع بر میگردد ولی دیاستازش از میان نمی رود و پس از قرار گرفتن در شرایط مناسب، مجدداً شکرک می زند.

اما اگر می خواهید عسلتان دیگر هیچگاه شکرک نزد، آن را در معرض حرارت 60 الی 65 درجه برای مدت 45 دقیقه الی 90 دقیقه قرار دهید. اینگونه، تمامی دیاستاز عسل از بین می رود و دیگر شکرک نمی زند. 

#asaltopir


تشکر از بازدیدکنندگان و مشتریان عزیز


دوستان و همراهان گرامی سایت عسل تاپ

سلام

امیدواریم در هر کجا که هستید، تنی بهروز و دلی بهکامه داشته باشید.

هدف از گذاشتن این مطلب کوتاه، تشکر و قدردانی از شما عزیزان بود. شمایی که اگر به این سایت سر نزنید و بازدید ما به صفر برسد، تمامی انگیزه های ما محو می شوند. همانطور که همیشه هم گفته ایم، هدف ما پیش از فروش، گسترش سلامتی و افزایش اطلاعات شما و خودمان در حوزه ی سلامتی است، حال هر چقدر این تلاش کوچک باشد و به چشم نیاید، اما می خواهیم در آینده به خود ببالیم که نهایت توان خود را به کار بسته ایم تا بتوانیم قدری برای افزایش سلامتی شما عملی انجام داده باشیم.

همیشه منتظر حضور گرم شما در این سایت کوچک هستیم.

شاد و پیروز باشید

مدیریت سایت عسل تاپ دات آی آر