در مطالب قبل گفتیم که #عسل_طبیعی دیر یا زود #شکرک می زند. خب! این طبیعی است! اما با #عسل شکرک زده چه باید کرد؟

جواب بستگی به این دارد که شما می خواهید عسل شکرک زده را زود مصرف کنید یا برای مدتی طولانی. گفتیم #آنزیم #دیاستاز از عوامل اصلی شکرک زدن عسل است. دیاستاز آنزیمی مفید برای بدن است. اگر میخواهید عسل را زود مصرف کنید و دیاستاز هم برای شما مهم است، کافی است عسل را به همراه ظرف حاوی آن، در معرض حرارت 40 الی 50 درجه  و برای مدت 1 ساعت قرار دهید. در این حالت، عسل به حالت مایع بر میگردد ولی دیاستازش از میان نمی رود و پس از قرار گرفتن در شرایط مناسب، مجدداً شکرک می زند.

اما اگر می خواهید عسلتان دیگر هیچگاه شکرک نزد، آن را در معرض حرارت 60 الی 65 درجه برای مدت 45 دقیقه الی 90 دقیقه قرار دهید. اینگونه، تمامی دیاستاز عسل از بین می رود و دیگر شکرک نمی زند. 

#asaltopir