- روش اول: عسل + دارچین
- نصف فنجان شیر را گرم کنید.
- دو قاشق چایخوری دارچین به آن اضافه کنید.
- آنها را تا دمای جوش حرارت دهید.
- سپس داخل فنجان بریزید تا ولرم شود.
- دو قاشق غذاخوری عسل طبیعی اضافه کنید.
- این مخلوط را بنوشید و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه استراحت کنید.
- روش دوم: عسل + آب سیب
یک قاشق غذاخوری عسل را با یک فنجان آب سیب طبیعی مخلوط کرده و یک قاشق سرکه سیب هم به آنها اضافه کنید. این مخلوط را با معده ی خالی بنوشید.
- روش سوم: پیشنهاد طب چینی
نعناع فلفلی خشک شده، بومادران، بابونه را به مقدار ۲ قاشق چایخوری داخل یک لیوان چای سبز دم کرده و گرم بریزید و بگذارید کمی بماند. سپس یک قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کرده و هر ۲ ساعت یک فنجان کوچک بنوشید.