عسل طبیعی سلامت آفرین

معرفی و فروش انواع عسل و داروهای گیاهی

عسل طبیعی سلامت آفرین

معرفی و فروش انواع عسل و داروهای گیاهی

عسل طبیعی و سرکه سیب


عسل طبیعی و سرکه سیب هر کدام به تنهایی، دارای خواص متعددی هستند که در درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماریها موثرند. وقتی این دو ماده ی غذایی معجزه گر، با یکدیگر ترکیب شوند، می توانند به توانمندتر شدن بدن در برابر عوامل بیماری زا کمک بسیاری کنند. ترکیب عسل و سرکه سیب، اکسیر ضدپیری است. همچنین تصفیه کننده ای عالی برای بدن است. خواص آنتی بیوتیکی عسل و سرکه سیب به طور علمی ثابت شده است. اما چگونه؟ در دوره ی معاصر و با توجه به زندگی مدرن امروزه، خون ما همیشه به سمت اسیدی شدن تمایل دارد. اسیدی شدن محیط بدن، باعث طغیان بیماریها می شود و فشار بر کلیه، کبد و عروق خونی را زیاد می کند. حال این ترکیب، باعث آلکالی شدن یا همان قلیایی شدن بدن میشود. اما مگر عسل و سرکه هر دو حالت اسیدی ندارند؟؟؟ جالب است بدانید، طی آزمایشهای انجام شده، 45 دقیقه پس از مصرف شربت عسل و سرکه سیب، محققان متوجه شدند که محیط خون به سمت آلکالی شدن متمایل می شود!!! جالبتر این است که بدانید، اگر شکر به جای عسل مصرف شود، محیط بدن به سمت اسیدی شدن کشیده می شود. ترکیب عسل و سرکه سیب برای درمان پیری زودرس، چاقی، مسمومیت غذایی، ضعف عروقی-قلبی، رفلاکس اسیدی و سوزش معده، شکنندگی ناخن ها، مشکلات تنفسی، آرتریت،فشار خون بالا، کلسترول بالا و سودا بسیار موثر است.

 

www.asaltop.ir  




  گرده چیست ؟
   
 در فرهنگ لغات خارجی دانه گرده و گرده دارای تعاریف مختلفی می باشند.

در سال ۱۷۶۰ برای اولین بار کلمه گرده (Pollen) در زبان انگلیسی مورد استفاده قرار گرفته است. گرده از یک لغت لاتین گرفته شده و به معنای پودر نرم می باشد و در فرهنگ لغت آمزیکایی به مواد پودر مانندی می‌گویند که در بساک گیاهان گلدار تولید می‌شود و به عنوان یک اندام نر در گیاهان نقش تولیدمثلی دارد و در بعضی از فرهنگ لغات به صورت هاگ‌های میکروسکپی کوچکی در گیاهان تولید کننده دانه تعریف شده است.

گیاهان قدرت حرکت ندارند و مانند سایر موجودات قادر به انتخاب جفت خویش نمی‌باشند. آنها مقدار زیادی دانه گرده تولید می‌نمایند که از نظر نقش تولید مثلی در گیاهان حائز اهمیت بوده و به عنوان اندام تولید مثلی نر در آنها می‌باشد. عوامل مختلفی مانند حشرات و باد و در موارد معدودی آب و حشرات نقش انتقال دانه‌های به کلاله مادگی را ایفا می‌کنند و بدین وسیله باعث تداوم حیات و بقای گیاهان می‌شوند.

میزان پروتئین دانه‌های گرده بیش از ۴۰ درصد بوده که در گونه‌های گیاهی متفاوت است. ترکیبات اسیدهای آمینه به صورت آزاد و یا ترکیب قادر به تامین نباز غذایی لاروهای زنبور‌عسل می‌باشد. جمع‌آوری دانه‌های گرده کار بسیار دشواری است ولی زنبور‌عسل با سرعت و مهارت خاصی آنها را جمع‌آوری می‌نماید. هر زنبور عسل قادر به جمع‌آوری و حمل پنج میلیون دانه گرده می‌باشد که عمدتاً در بند اول(پنجه) پاهای سوم بسته‌بندی شده و به کندو حمل می‌شوند اما به لحاظ اینکه بدن این حشره مملو از موهای انبوه و منشعب است ، دانه‌های گرده به این موها نیز می‌چسبند و راندمان کار گرده افشانی در گیاهان به مقدار زیادی افزایش می‌یابد و بدین علت زنبورعسل نقش بسیار مهم و چشمگیری در افزایش کمی و کیفی بسیاری از محصولات کشاورزی ایفا می‌نماید.

بالا
  
  خواص شیمایی 
 
 دامنه تغییرات شیمیایی موجود در دانه‌های گرده عبارتند از : پروتئین ۹ تا ۳۷ درصد ، مواد معدنی (براساس وزن خشک) ۳ تا ۷ درصد ، رطوبت (دانه گرده تازه) ۹ تا ۳۶ درصد که این عدد براساس رطوبت روزانه محیط متغییر است و میانگین آن ۹ درصد می‌باشد.(جدول ۱)     

نوع ترکیب میانگین دامنه تغییرات 
پروتئین خام ۶/۲۱ ۸۷/۲۹ - ۰۲/۷ 
عصاره اتری ۹۶/۴ ۴۴/۱۴ - ۹۴/۰ 
قندهای احیا کننده ۷۱/۲۵ ۲۱/۴۱ - ۲۸/۱۸ 
قندهای غیر احیا کننده ۷۱/۲ ۹- ۰ 
نشاسته ۵۵/۲ ۶۱/۱۰- ۰ 
خاکستر ۷۰/۲ ۳۶/۶ - ۹۱/۰ 
آب ۱۶/۱۱ ۲۳/۱۶ - ۰۱/۷ 
موادغیرمشخص ۵۵/۲۸ ۸۷/۳۵ - ۶۵/۲۶
 

جدول ۱- ترکیبات شیمیایی موجود در دانه گرده
 

 کربوئیدرات

گرده شامل قندهای احیا کننده (مخلوتی از دکستروز و لولز) می‌باشد حدود ۳۰ درصد این قندها را ممکن است زنبور به گرده بیافزاید زیرا دانه‌های گرده جمع‌آوری شده توسط دست یا وسایل مکانیکی دارای مقدار کمتری قند می‌باشند. میزان کربوئیدرات در دانه گرده تازه به طور متوسط ۳۱ درصد است. مهمترین قندهای گرده سوکروز، فروکتوز، گالاکتوز، مانوز،گزیلوز و نشاسته می‌باشند.

    پروتئین 

میزان متوسط پروتئین گرده در حدود ۲۲ درصد و بین ۷ تا ۴۰ درصد متغییر می‌باشد. بیش از ۱۹ اسید آمینه در گرده وجود دارد که بیش از ۵۰ درصد کل مقدار پروتئین و ۱۳ درصد وزن خشک آن را تشکیل می‌دهد. تمامی اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز انسان در ترکیب پروتئین دانه گرده وجود دارند.(جدول ۲)

ترکیب درصد 
آرژنین ۷/۴ 
هیستیدین ۵/۱ 
ایزولوسین ۷/۴ 
لوسین ۶/۵ 
لیزین ۷/۵ 
متیونین ۷/۱ 
فنیل‌آلانین ۵/۳ 
ترئونین ۶/۴
 
تریپتوفان ۶/۱ 
والین ۶ 
اسیدگلوتامیک ۱/۹

جدول ۲- اسیدهای آمینه موجود در دانه گرده
 

    ویتامین‌ها  

ویتامین‌ها موادی هستند که برای رشد طبیعی موجودات زنده ضروری می‌باشند. به طورکلی ویتامین‌های مختلفی در دانه گرده شناسایی شده است. فقدان آنها در رژیم غذایی باعث بروز بیماری‌های مختلفی می‌شود.

ویتامین‌های موجود در دانه گرده عبارتند از :

پرو ویتامین A

ویتامین‌های گروه B

ویتامین C

ویتامین E

 

مواد معدنی

 گرده گل از نظر مواد معدنی غنی بوده و دارای ۲/۹ تا ۸/۳ درصد مواد معدنی است. ۱۳ نوع ماده معدنی مختلف که برای رژیم غذایی انسان نیز ضروری هستند، در گرده گل وجود دارند که در جدول زیر مشاهده می کنید.(جدول ۳)

متداول‌ترین عناصر موجود در دانه‌های گرده به ترتیب پتاسیم، فسفر، کلسیم، منیزیم، آهن، مس، منگنز می‌باشد.

نام ترکیب مقدار 
سدیم ۶۹/۱۸ - ۸۳/۵ 
منگنز ۹۶/۷ - ۵۳/۳ 
آلومینیم ۸۲/۳ - ۱۹/۰ 
سلنیم ۵۳/۱۴ - ۴۸/۱ 
فسفر ۹۳/۳۹ - ۷۶/۲۲ 
کلسیم ۶۸/۸ - ۴۸/۳ 
منیزیم ۵۱/۱ - ۲۰/۰ 
آهن ۷۸/۳ - ۱۱/۰
 
مس ۷/۹ - ۰۶/۰

جدول ۳- مواد معدنی موجود در دانه گرده(در صد گرم ماده خشک)
 


 آنزیم‌ها

        دانه‌های گرده از نظر میزان آنزیم‌ها غنی می‌باشند. برخی از آنزیم‌های موجود در دانه گرده عباتند از :

·  آمیلاز

·  کوزیماز

·  دیسفراز

·  هیدرولاز

·  لاکتیک دهیدروژناز

·  اکسیدوردوکتاز

·  فسفاتاز

·  ساکاراز

 بالا
  
  جمع‌آوری گرده توسط زنبور
 
 
 زنبور‌عسل با توجه به شرایط آب و هوایی و نیاز کلنی معمولا در سن ۲۱ روز قادر به جمع‌آوری شهد، گرده و آب می‌باشد. ۲۵ درصد زنبورهای کارگر گرده و ۱۷ درصد شهد و گرده و سایر زنبوران فقط شهد جمع‌آوری می‌کنند.

هر زنبور کارگر در طول یک روز در حدود ۱ تا ۵۰۰ گل را ملاغات می‌کند و بین ۱۰ تا ۳۰ میلی‌گرم گرده به کندو حمل می‌کند. یک زنبور کارگر برای پر کردن سبد گرده در حدود ۱۰ تا ۱۵ پرواز انجام می‌دهد که با توجه به تعداد گل،  فاصله کلنی از منبع غذا و میزان وفور گل در آن منطقه فرغ می‌کند. این مسئله باعث تفاوت‌های قابل توجهی بین تولید گردهدر مناطق مختلف می‌باشد. معمولاً مقدار گرده جمع‌اوری شده توسط یک کلنی در طول یک فصل ۳۵ کیلوگرم می‌باشد.

به طور کلی جمع‌آوری گرده توسط زنبور‌عسل به عوامل مختلفی بستگی دارد که عبارتند از:

درجه حرارت: زنبورعسل بین دمای ۸ تا ۳۵ درجه سانتیگراد گرده گلها را جمع‌آوری می‌کند.

سرعت باد: چنانچه سرعت باد از ۱۷ کیلومتر در ساعت بیشتر شود از فعالیت زنبورهای گرده‌آور کاسته شده و تدریجاً متوقف می‌شود.

بالا
  
  مصارف دارویی گرده 
 
 محققین برای تعیین اثرات دارویی گرده بر روی بعضی از بیماری‌ها آزمایش‌های انجام داده‌اند.

وجود هورمون‌های تحریک کننده جنسی در گرده ثابت شده است و به عنوان یک تقویت کننده عمومی برای درمان بعضی از بیماری‌ها در تعدادی از کلینیک‌ها و بیمارستان‌های اروپا و آسیای شرقی مورد استفاده قرار گرفته است.

بعضی از محققان معتقدند که مصرف گرده برای سلامتی غدد پروستات مؤثر است همچنین گرده در درمان بیماری‌های عصبی مؤثر می‌باشد، افرادی که به مدت یک هفته از گرده استفاده کرده‌اندکمتر عصبی شده و به زندگی خوشبین‌تر و فعال‌تر شده‌اند بطوری‌که این اشخاص علاقه زیادی به کار داشته و حالت افسردگی در آنها بهبود یافته است.

پزشکان گرده را در درمان علائم دیابت مؤثر تشخیص داده‌اند و همچنین در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده‌اند که گرده دارای آنتی‌بیوتیک‌هایی مانند پنی‌سیلین است و قادر به جلوگیری از رشد برخی میکرو‌ارگانیسم‌ها می‌باشد.

 

به‌طور‌کلی در منابع و مقالات داخلی و خارجی موجود، گرده در موارد زیر مؤثر می‌باشد:

    به عنوان یک محرک وسیع‌الطیف در بهبود وضعیت عمومی بدن

    پیشگیری و درمان بیماری‌های پروستات

    درمان ناتوانیهای جنسی

  رفع حساسیت (بیماران حساس به گرده گل در صورت خوردن عسل و یا شان عسل(عسل با موم) به خاطر داشتن گرده گل در آنها، تدریجا درجه حساسیت کاهش یافته و بهبود می یابند.)

  تنظیم کننده عمل روده(گرده گل فعالیت روده را عادی کرده و تنظیم کننده قابل توجهی برای آن می باشد. مخصوصا گرده هایی که توسط زنبورداران جمع آوری می شود نوعی ماده غذایی عالی برای روده محسوب می شود. گاهی اوقات آن را پلیس روده می نامند)

 

    کاهش فشار خون

    جلوگیری از پیری زودرس

    درمان ورم روده بزرگ و معده

    کاهش تب

    درمان بیماری‌های عصبی

    درمان سندرم افسردگی

  تنظیم فعالیت متابولیسمی (گرده گل اختلالات در کارایی اعمال بدن را تنظیم نموده و متابولیسم های ناقص را متعادل می سازد.)

 

    مؤثر در نرم کردن پوست

  درمان یبوست توسط گرده گل بسیار موثر است. این ماده با تخمیرهای روده ای و کولیت ها مبارزه می کند. در درمان کولی باسیلوز و باکتری های روده ای بسیار موثر است.

 

  گرده گل به افرادی که دوران نقاهت را می گذرانند و یا به افراد خسته و ضعیف نیرو می بخشد. به افرادی که دچار بی اشتهایی هستند امکان می دهد اشتهایی خود را بازیابند.

 

    گرده گل به طور کلی در کمبودهای مواد معدنی، تاخیر در رشد و شیر دادن تجویز می شود.

برای خرید گرده گل می توانید به وبسایت www.asaltop.ir مراجعه کنید.

شربت عسل، عرق نعنا و خاکشیر

با سلام و آروزی تندرسی در این روزهای گرم بهاری تابستانی!!!

امیدوارم اوقات خوبی رو داشته باشین. امروز در حال گشت زدن توی اینترنت بودم که به مطلب جالبی برخوردم. این مطلب از سایت داناخبر هستش که بدون دخل و تصرف همین زیر براتون میگذارم:

 

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری دانا (داناخبر) مریم شیرمستی شربت خاکشیر را یکی از خوراکی‌هایی دانست که از گذشته تاکنون در طب سنتی به عنوان یک نوشیدنی با طبع سرد مطرح بوده و می تواند در فصل گرما با کاهش دمای بدن به پیشگیری از گرمازدگی کمک کند. 
 
وی به افرادی که طبع سرد دارند و از بیماری‌های ناشی از طبع سرد از جمله روماتسیم و آرتروز رنج می‌برند، توصیه کرد شربت خاکشیر را محدود مصرف کنند‌ یا مصرف آن همراه با عسل و عرق نعناع باشد. 
 
به گفته این کارشناس تغذیه، اگر خاکشیر با آب گرم مصرف شود خاصیت ملین دارد و مصرف آن با آب سرد و شکر می تواند از اسهال پیشگیری کند. 
 
شیرمستی با اشاره به وجود مقادیر فراوان فیبر موجود در خاکشیر، یادآوری کرد: این فیبر می‌تواند به لیز شدن روده‌ها کمک کند. 
 
وی همچنین از وجود مقادیر مناسبی کلسیم و منیزیم در خاکشیر یاد و خاطرنشان کرد: دانه‌های موسیلاژی خاکشیر برای دستگاه تنفسی و دستگاه گوارشی خاصیت ضد التهابی دارد. 
 
این کارشناس تغذیه، به افرادی که ورم و زخم معده دارند، توصیه کرد مصرف خاکشیر را محدود کنند. 
 
شیرمستی معتقد است‌: خاکشیر را می توان از دو تا سه سال به بالا به کودکان داد و برای کودکان زیر این سن نیز شربت خاکشیر را صاف کرد و تنها آب آن را به کودک داد. 
 
به گفته وی، به دلیل وجود خاک فراوان در خاک شیر لازم است حتما قبل از مصرف شسته شود و مدتی در آب بماند. 
 
این کارشناس تغذیه معتقد است: علاوه بر شربت خاکشیر، شربت به لیمو و همچنین شربت عرق کاسنی نیز می‌تواند خواص ضد گرمازدگی داشته باشد.

 

سلامت و تندرست باشید

علی کاظمی

مدیر سایت عسل تاپ دات آی آر

چرا عسل طبیعی برای کودکان زیر 1 سال توصیه نمی شود؟


شاید شما هم شنیده باشید که مصرف عسل برای کودکان زیر یکسال ممنوع است. اما آیا می دانید دلیل این ممنوعیت چیست؟

یک نوع باکتری ویژه به نام کلاستریدیوم (Clostridium) در برخی مواد غذایی، و همچنین عسل وجود دارد که برای افراد بالغ و کودکان بالای 1 سال مشکلی ایجاد نمی کند، اما همین باکتری در کودکان زیر 1 سال سم خطرناکی تولید می کند که باعث مسمومیت در آنها می شود.

علایم این نوع مسمومیت عبارتند از: ضعف عضلانی، صدای گریه ی ضعیف و نداشتن قدرت کافی برای مکیدن سینه.

پس تا قبل از رسیدن فرزند دلبنتدان به 1 سالگی، به او عسل ندهید...

پیروز و تندرست باشید...

asaltop.ir

زخم معده و عسل


زخم معده چیست؟

زخم معده، نوعی ضایعه ی دردناک روی دیواره ی معده است که فرآیند گوارش را مشکل ساز و دردناک می کند. قبلاً، پزشکان بر این عقیده بودند که زندگی پر اضطراب و عدم داشتن تغذیه ی مناسب موجب زخم معده میشود، اما به تازگی پزشکان کشف کرده اند که عدم توازن در میان مایع های هضم کننده در معده باعث زخم معده می شود. امروزه تحقیقات حاکی از این هستند که وجود یک باکتری فنری شکل به نام هلیکوباکتر پیلوری باعث ایجاد عفونت و نهایتاً زخم معده می شود. این باکتری، همچنین، به سلولهای معده می چسبد و عملکرد دفاعی معده را مختل و ضعیف می کند. هلیکوباکتر، به دلایلی که هنوز مشخص نیست، باعث تحریک تولید اسید در معده می شود و این تولید بیش از حد به دیواره ی معده آسیب می رساند و معده را ملتهب می کند که همین مسأله نهایتا باعث ایجاد زخم معده میشود. 

 

نشانه های زخم معده چیست؟

زخم معده باعث احساس سوزش در شکم و درست پشت جناغ سینه می شود و اگر معده خالی باشد، این درد بسیار شدید است. سایر نشانه ها عبارتند از: آروغ زدن، حالت تهوع، خستگی، سوزش قلب، استفراغ، درد قفسه ی سینه، خونریزی، و کاهش اشتها و وزن. 

 

زخم معده چطور درمان می شود؟

معمولاً برای کاهش درد و آزار زخم معده از ضد اسیدها استفاده می شود، همچنین از آنجا که عامل اکثر زخم معده ها هلیکوباکتری است، از درمان آنتی بیوتیکی هم استفاده می شود. هرچند که این روزها، باکتری های نسبت به آنتی بیوتیک ها مقاوم شده اند و این درمان چندان کارساز نیست. 

استفاده از الکل، دخانیات، غذاهای تند، چای و قهوه باعث تحریک زخم معده می شود و باید تا جایی که ممکن است مصرف این موارد محدود شود. 

بهتر است وعده های کوچک و متعدد شوند، یعنی یه جای سه وعده مثلاً شش وعده غذا با حجم کمتری بخورید. مواد غذایی پرفیبر با کربوهیدرات کم و سبزیجاتی مثل کلم و کاهو به درمان زخم معده کمک می کنند. 

خب؟ حالا عسل برای زخم معده خوب هست یا نه؟

اکثر افراد اذعان می کنند که مصرف یک قاشق غذاخوری عسل خام و خالص (خصوصاً عسل گشنیز) به همراه یک چهارم قاشق چایخوری دارچین کوبیده شده به صورت روزانه، توانسته است به درمان زخم معده ی آنها کمک کند.