مواد لازم (برای چهار نفر):
- ۷۰۰ گرم کلم بروکلی خرده شده و تمیز شده (حدود ۶ فنجان)
- یک چهارم فنجان روغن آووکادو (یا روغن زیتون)
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- سه چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز (اختیاری)
- ۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
- نصف قاشق غذاخوری خردل
- سه عدد ساقه ی کرفس که به صورت مربعی خرد شده اند
- ۱ عدد سیب قرمز کوچکِ خرد شده
- یک چهارم فنجان بادامِ تفت داده شده و پودر شده
اطلاعات تغذیه ای (برای هر نفر):
- کالری ۲۴۵
- چربی: ۱۸ گرم
- چربی اشباع: ۲ گرم
- کلسترول: ۰ گرم
- پروتئین: ۷ گرم
- آهن: ۲ میلی گرم
- کلسیم: ۱۱۴ میلی گرم
طرز تهیه:
- مرحله ی اول:
فر را با درجه حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو عدد کاغذ شیرینی پزی کف روی سینی فر پهن کنید. با یک قاشق روغن بروکلی ها را به روغن آعشته کنید و روی آنها نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و نمک بپاشید. با دستتان مواد را خوب به هم بزنید و روی کاغذها پخش کنید. در فر را ببنید و اجازه دهید بروکلی ها به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه برشته شوند. سپس آنها را بیرون بیاورید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه در دمای اتاق سرد شوند.
- مرحله ی دوم:
طی مدتی که بروکلی ها سرد می شوند، آبلیمو، خردل و بقیه ی فلفل و نمکها را در یک کاسه مخلوط کنید. ۳ قاشق غذاخوری روغن را آرام آرام روی آنها بپاشید و آنقدر هم بزنید که یک دست شوند.
- مرحله ی آخر:
کرفس، سیب و بروکلی ها را داخل سسی که در مرحله ی دوم آماده کرده اید بریزید و خوب به هم بزنید.
حالا بنشینید و با خیال راحت این سالاد سالم و خوش طعم را میل کنید… نوش جان